За нас

Марио Меров

   Познат на деца и родители, като Меджик Марио е завършил средното си образование през 2012 година, в Професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ – гр. Пловдив със специалност „Професионално обслужване в заведенията за хранене и развлечение“, направление „Ресторантьорство“. Участвал в многобройни инициативи, организирани от училищното настоятелство, част от които „Дефиле на младото вино“.
   През 2017 година, завършва висшето си образование в университет по хранителни технологии, със специалност „Инженер по Кетъринг".
През годините на обучение, не веднъж представя своята програма на събития в университета.

Меджик Марио

- През 2010 година, организира първите си магически шоа в зала „Тракарт“. Същата година, със своя програма, участва в
„Нощ на музеите и галериите“ – гр. Пловдив.
   - През 2011 и 2012 година, представя за кратко своята програма на Българското Черноморие.
   - 2013 година изнася комедийни магически програми за деца в увеселителен парк „ФантазияЛанд“ (“PhantasiaLand”) – Германия, с участия в „Нощта на Азия“ ("Asia Nights"). След 8 месеца, приключва договора си с препоръки от парка, като по време на престоя си участва в няколко шоу програми и влиза в образа на над 5 различни героя, част от които са "Шерлок Холмс", "Спящия луд от хотел "Тартюф", "Soldier".
   - 2015 година е полуфиналист в телевизионното предаване на
BTV – “България Търси Талант“

Magic Show Mario

 - През 2016 година, Марио е представял програмата си и в Нидерландия. Същата година взима участия, в седмицата на благотворителността, организирана от Община Пловдив, като организира и представя пред пълна зала, свой магически спектакъл. Подпомага организирането и гостуването на „Софийски цирк на сцена“ с Драгомир Драганов, който също взима участие в инициативата.
   - През годините Меджик Марио, участва в частни събития - рождени дни, многобройни благотворителни инициативи, част от които са на фондация "Различни, но равни", а други организирани от частни физически и/или юридически лица.
   - През 2019 година - Организира школа по „Илюзионно изкуство“, като групата с деца успешно завършват с грамоти и представят свое мини шоу.

   До момента, Меджик Марио представя комедийната си програма на детски тържества, взима участия в събития в подкрепа на деца лишени от родителска грижа и поражда усмивки на малки и големи.


Отзиви:

  
  


Изгодни оферти за дрехи